İtfaiyeciler Haftası nedeniyle itfaiye ekiplerine teşekkür etmek isteyen Muradiye Mahallesi Muhtarı Dilek Demir, farklı bir yöntemle itfaiyecileri muhtarlığa davet etti. Demir, itfaiyeyi arayarak yangın ihbarında bulundu ve ekiplerin belirtilen adrese gelmesini sağladı.

İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri, karşılarında yangın yerine kendilerini çiçeklerle karşılayan Muhtar Dilek Demir’i görünce şaşkınlık yaşadı.

İtfaiyecileri çiçeklerle karşılayan Demir, ardından ekipleri Muradiye Mahallesi Muhtarlığına davet etti. Burada itfaiyeciler için hazırlanan pasta kesildi.

Muhtar Dilek Demir, itfaiyecilerin zor şartlarda görev yaptığını belirterek, can ve mal güvenliğinin sağlanmasında önemli bir görev üstlenen tüm itfaiye çalışanlarına teşekkür etti.

İtfaiye ekipleri ise hazırlanan sürpriz ve anlamlı jest nedeniyle Muhtar Demir’e teşekkür ederek, etkinlikte pasta kesiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlik, itfaiyecilere yönelik anlamlı bir teşekkür buluşmasına dönüştü.

Diyarbakır’da Terzilik İçin Yeni Dönem: “Doğru Destekle Yüksek İstihdam Oluşturabiliriz”
Diyarbakır’da Terzilik İçin Yeni Dönem: “Doğru Destekle Yüksek İstihdam Oluşturabiliriz”
İçeriği Görüntüle

Muhabir: İRFAN GÖZEN