DOLAR 41,0955 0,51%
EURO 47,6113 0,57%
ALTIN 4.462,53-0,34
BITCOIN %
Diyarbakır
35°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Narinin Müşterek Katilleri

ABONE OL
30 Aralık 2024 11:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Aralık 2024 11:27


Kaynak: MEHMET EREN

Yaşam hakkını yok ettiler küçük vücut bütünlüğüne kaya parçalarını  koydular  katillerin gerçekleştirdiği vahşete kurgu dahilinde hareket etmeleri görmedim bilmiyorum hatırlamıyorum yalanlarıyla adaleti yanıltmaları adalet ve hukukun savunucuları inanmadılar .

Hayatına kasten son verdiler adalet gereken cezayı vermiştir nitelikli tiyatrolarına adalet dur demiştir hukuku değerler göz önüne alınmıştır .

Kişilerin yaşam hakkı kutsaldır mantığı söz konusudur küçük narinin yaşamına vahşetçe son vermesi yaşamdan koparılan küçük masum 8 yaşındaki çocuğun masum hali vicdan sahibi toplumu derinde üzmüştür  ölümüne neden olan koşullar göz önüne alındığında küçük.narin neyi görmüş olabilir vahşice boğarak öldürdüler .

Vahşetin boyutları aile içindeki sırları nedir halen bilinmiyor küçük narinin yaşam ihlaline neden olan kasten öldürme suçu işlediğinde   TCK mad.81-1 maddesine göre amca salim güran anne yüksel güran ağabeyisi enes güran ağırlaştırılmış müebbet ceza ile cezalandırılması katillerin hak ettiği cezadır .

Cesedi dereye taşıyan nevzat bahtiyarın 4 yıl 6 ay ceza alması bence yeterli değildir  diğerleri gibi suça iştirak etmiştir  narinin sahipsiz olmadığını onun hakkını hukukunu savunan hukukçuların olduğunu ve adaleti temsilen savcı ve hakimlerin olduğu

Diyarbakır 8. ağır ceza mahkemesi narin kızımızın yaşamına hukukuna kast edenlere gereken cezayı vermiştir .

Narin için adalet yerini bulmuştur ancak nevzat bahtiyar boyutu eksik kalmıştır cinayete iştirak suçunda kendisinede ağırlaştırılmış müebbet cezası verilmeliydi

Failleri belli hukuken insan hayatına varlığına kasten yok etme suçuna nevzat bahtiyarda iştirak etmiştir şartlar içerisinde insan öldürme suçu narinin hayatına son verme söz konusudur .

Doğan ve yaşayan her insanın kanunlar ile belirlenmiş hukuken hakları ve adaleten beklentisi vardır yaşam sansına  sahiptirler .

Kişinin yasadan kaynaklanan bir yükümlülüğe aykırı olarak davranırsa yasadan kaynaklanan karşılığı cezadır iştirak ile öldürme suçunun cezası müebbet hapis cezasıdır

Diyarbakır 8. ağır ceza mahkemesi olayın oluş şekli ve özelikleri faillerin kastının yoğunluğu gibi nedenlerle hiç bir indirim vermeden doğru bir karar vermiştir .

Kararlarıyla her şey açıklığa kavuşmuştur   .

Tasarlayarak küçük narinin öldürme suçunu işleyenler zalim olarak görülmektedir .

Zalimlere karşı adaletin tecellisi için emeği geçen narini savunan avukatlara ve adaletin savcısına ve kararı veren mahkeme heyetine makul kararlarından dolayı tebrikler

Hukuki niteliği bir nebzede olsa ağırlaştırılmış müebbet cezası almaları yerindedir .

Mahkeme salonlarında katillerin tiyatro oynamaları adaleti yanıltmaları aile güçlerine güvenmeleri adalet karşısında yenilmişler .

Adaletin gücü her şeyin üstündedir toplumun ruhsallığı birazda olsa sakinleşmiştir .

Zalimlere karşı yaşasın adalet .

Mehmet Eren

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP