Diyarbakır’da düzenlenen 4. Kamu Spor Oyunları’nda Dicle Üniversitesi sporcuları önemli bir başarıya imza attı. Üniversitenin masa tenisi ve futsal takımları, rakiplerini geride bırakarak kendi branşlarında Diyarbakır birinciliğini elde etti.

Akademik ve idari personelden oluşan takımların başarısı üniversitede sevinçle karşılandı.

Masa Tenisi Takımından Şampiyonluk Kupası

Masa tenisi branşında Diyarbakır birincisi olan Dicle Üniversitesi takımı, kazandığı kupayla birlikte Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat’ı ziyaret etti.

Sporcuları tebrik eden Rektör Eronat, takımın başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kilis’te düzenlenecek bölge turnuvasında başarılar diledi.

Futsal Takımı da Zirvede

Dicle Üniversitesi’ne ikinci şampiyonluk haberi futsal takımından geldi. 4. Kamu Spor Oyunları’nda Diyarbakır birincisi olan üniversite ekibi, Gaziantep’te düzenlenecek bölge şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Rektör Eronat’tan Sporculara Destek Mesajı

Üniversite takımlarının elde ettiği çifte başarıyı değerlendiren Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat, spora ve sporculara verilen desteğin devam edeceğini vurguladı.

Eronat, üniversitenin sportif faaliyetlerdeki başarısını sürdürmesi için sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Makinelere İnat El Emeği: Diyarbakır Suriçi’nde Şark Köşesi Geleneği Yaşatılıyor
Makinelere İnat El Emeği: Diyarbakır Suriçi’nde Şark Köşesi Geleneği Yaşatılıyor
İçeriği Görüntüle

Dicle Üniversitesi, masa tenisi ve futsal branşlarında kazandığı Diyarbakır şampiyonluklarıyla bölge turnuvaları öncesinde önemli bir başarı elde etti.

Kaynak: BÜLTEN