DOLAR 41,0981 0,51%
EURO 47,6841 0,56%
ALTIN 4.470,16-0,17
BITCOIN 45859881,70%
Diyarbakır
36°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’dan Direkt Dubai Uçuşlu Turlar Başlıyor

Diyarbakır’dan Direkt Dubai Uçuşlu Turlar Başlıyor

Diyarbakır merkezli turizm firması Mitratur, 9 yıldır bölge turizmine kazandırdığı yeniliklere bir yenisini daha ekledi.

ABONE OL
15 Ağustos 2025 11:24
Diyarbakır’dan Direkt Dubai Uçuşlu Turlar Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15 Ağustos 2025 11:24


Kaynak: RAMAZAN SEYKAN

Daha önce Balkan ülkelerine düzenlediği uçaklı turlarla büyük ilgi gören firma, şimdi de Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da bir ilke imza atarak Diyarbakır Havalimanı’ndan direkt Dubai uçuşlu turlar başlatıyor.
Sur İçi, Yenikapı Caddesi bitiminde bulunan Mitratur Acenta binasında düzenlenen lansman toplantısında konuşan firma işletmecisi Murat Gezer, kuruluş hikayesinden gelecek planlarına kadar önemli açıklamalarda bulundu. Gezer, “Mitratur olarak 9 yıl önce çıktığımız bu yolda, ayrım gözetmeksizin bölgemizin insanına, buraya gelen memurlara ve misafirlerimize Mezopotamya’nın turizme mal olmuş şehirlerini tanıtmak, tarihini öğretmek ve bu topraklara hizmet etmek amacıyla yola çıktık” dedi.


Firma olarak yalnızca yurt içi turlarla yetinmediklerini vurgulayan Gezer, “Balkan ülkelerine düzenlediğimiz uçaklı turlarla bölgemizin insanının yönünü dünyaya çevirdik. Şimdi ise büyük bir gururla duyurmak istiyoruz ki, Diyarbakır’dan direkt Dubai uçaklı turlar başlatıyoruz” diye konuştu.
Yeni projenin yalnızca başlangıç olduğunu belirten Gezer, önümüzdeki süreçte Diyarbakır’dan direkt uçuşlu Avrupa turları düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi. Bölge insanının ufkunu genişletmek, dünyaya açılmasını sağlamak ve turizmin bölge ekonomisine katkısını artırmak istediklerini belirten Gezer, “Barış sürecinin yaşandığı bu günlerde inanıyoruz ki bölgemiz turizmle daha fazla iç içe olacak, canlanacak ve kazanacaktır” ifadelerini kullandı.
Mitratur’un Dubai turlarının önümüzdeki aylarda başlayacağı, program detaylarının ise yakın zamanda açıklanacağı  belirtildi.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP