Kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve mesleki eğitimlerin istihdama katkısına örnek teşkil eden bu açılış, kurum adına da büyük bir gurur kaynağı oldu.
Gerçekleştirilen açılış törenine Sur Kaymakamı Hasan Akbulut ve eşi İlke Akbulut da katılarak kurdele kesimini gerçekleştirdi. Kaymakam Akbulut, girişimci Güler Şengül’ü tebrik ederek yeni iş hayatında başarı dileklerinde bulundu.
Sur ADEM 1 yetkilileri, kursiyerlerinin kendi işlerini kurmalarının, uygulanan mesleki eğitim programlarının amacına ulaştığının en somut göstergesi olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:
“Kurslarımızdan mezun olan kadınların ekonomik hayata aktif şekilde katılmaları bizler için büyük bir mutluluk. Bu başarı hem kadın istihdamına hem de ilçemizin ekonomik dinamizmine katkı sağlamaktadır.”
Güler Şengül’ün açtığı kuaför salonunun Sur ilçesinde kadınlara istihdam imkânı yaratması ve girişimcilik ruhunu teşvik etmesi bekleniyor.
Sur ADEM 1, Güler Şengül’ü tebrik ederek yeni iş yerinin kendisine ve ilçeye hayırlı olmasını diledi.




