Binlerce taraftarın doldurduğu Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada tribünlerde coşkulu bir atmosfer hakim olurken, Leyla Zana’nın stadyumda olduğunun öğrenilmesi üzerine taraftarlar sık sık sloganlar attı. Tribünlerden yükselen “Leyla Zana onurumuzdur” sloganları, maç sırasında stadyumda dikkat çeken anlar arasında yer aldı.
Zirve mücadelesi açısından büyük önem taşıyan karşılaşma, hem sahadaki rekabet hem de tribünlerde oluşan atmosferle öne çıkarken, Leyla Zana’nın protokolden maçı izlemesi karşılaşmaya ayrı bir anlam kattı. Amedspor taraftarları, takımlarına verdikleri destekle birlikte tribünlerdeki coşkuyu maç boyunca sürdürdü.
Amedspor ile Iğdır FK arasında oynanan ve ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele, Diyarbakır’da futbol heyecanını bir kez daha zirveye taşıdı.




