Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda başvuruya ulaşan yarışmada, mesleki çalışmaları teşvik etmek ve habercilikte kaliteyi artırmak hedeflendi.
Bu yılki organizasyon, yakın zamanda vefat eden GGC üyesi Gazeteci Ümit Özdal anısına gerçekleştirildi. Özdal, 1 Mayıs 2025’te geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmişti. GGC yetkilileri, Özdal’ın meslek hayatı boyunca gerçeğin peşinde koştuğunu ve topluma karşı taşıdığı sorumluluğu her zaman hatırlayacaklarını belirtti.
Nizamettin Kabaiş’e ödül
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti, ödül alan gazetecilerin yanı sıra, 27 Eylül 2024’te kaldığı öğrenci yurdundan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan ve 15 Ekim’de Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde cesedi bulunan Rojin Kabaiş’in adalet mücadelesi başlatan babasına GGC Özel Ödülü verdi.
DİYARBAKIR HABERLERİ
07 Eylül 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
07 Eylül 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
07 Eylül 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
07 Eylül 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
07 Eylül 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
07 Eylül 2025EKONOMİ
07 Eylül 2025