Yenişehir ilçesinde bulunan Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 9. Diyarbakır Kitap Fuarı bu sabah itibari ile 4. kez kapılarını açtı. 4. gününde de devam eden kitap fuarı önceki günlerde olduğu gibi kalabalık okur kitlelerini ağırlıyor.

Çeşitli yazın alanında ortaya çıkarılan eserler okurlar ile buluşurken, ulaşılamayan eserlere vatandaşlar erişebiliyor. Aynı zamanda her gün bir başka stant kalabalık okur grubunun ilgisine maruz kalıyor. Bugün ise kitap fuarının gözde standı, edebi eserlerin yer aldığı tanıtım standı oldu.

450 Evler Mahallesi’nde “Kolektif Emekle Temiz Kentler” Kampanyası
450 Evler Mahallesi’nde “Kolektif Emekle Temiz Kentler” Kampanyası
İçeriği Görüntüle

Kitap Fuarı 4.

Türk ve dünya edebiyatında adından söz ettiren ve ortaya koyduğu eserler ile yazın dünyasında önemli bir yer kaplayan yazarların yeniden basılan eserleri ile güncellenen yapıtları vatandaşlar tarafından büyük bir heyecan ile incelenirken, satın alınıyor.

Diyarbakırlılar ile çevre illerden kitap fuarına katılan vatandaşların gözdesi ise Edip Cansever’in, Nazım Hikmet’in ve Özdemir Asaf’ın kaleminden dökülen kitaplar oluyor. Genç ve yetişkin bireylerin yoğun kitap talebini karşılamakta zorlanan esnaflar her gün onlarca eseri yeniden stantta kurmak zorunda kalıyor.

Kitap fuarı ise 26 Ekim tarihine kadar eser ile okurları buluşturmaya devam edecek.Kitap Fuarı 4.Günde

Kaynak: TAHA YAYAN