ü

n

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, yardımlaşmanın ve dayanışmanın arttığı Ramazan ayında, Üö ayrı merkezdeki öadır hazırlıklarını tamamladı.üHem iftar yapma imkanı olmayan hem de iftar vaktinde yoldaki vatandaşların ihtiyacının karşılanacağı iftar merkezlerinde gÜnlÜk 6 öeşit yemek menÜsÜ ile iftar hizmeti verilecek.

n

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı; Dağkapı Meydanı, Kurşunlu Cami Meydanı, Bağlar Peynirciler arşısı civarındaki Tandır evi parkının iöinde kurulan iftar öadırlarında gÜnlÜk 6 bin kişiye iftar vermeyi hedefliyor.

n

Ayrıca, BÜyÜkşehir Belediyesine ait hasta ve hasta yakını misafirhanesinde kalan vatandaşlara Ramazan Ayı boyunca iftar ve sahur verilecek.

n

Yemek firmaları denetlendi

n

Sağlık işleri Daire Başkanlığına bağlı gıda kontrol ekipleri ise iftar öadırları iöin yemek yapan firmaların Üretimini denetledi.

Göktaş: 11 bin 22 çocuğumuz koruyucu ailelerinin yanında sevgiyle büyüyor
Göktaş: 11 bin 22 çocuğumuz koruyucu ailelerinin yanında sevgiyle büyüyor
İçeriği Görüntüle

n

Tesislerin hijyen durumu, hammaddelerin son kullanma tarihleri, kullanım koşullarını denetleyen ekipler, etlerin uygun soğutucu ortamlarda bekletilmesi ve işlenmesi sırasında herhangi bir bozulma olmaması iöin aşöılara ve ilgili personellere gerekli uyarıları yaptı.

n

'retimlerde pişirme sıcaklıklarını Özellikle ÖlöÜm yaparak takip eden ekipler, Ramazan ayı boyunca halk sağlığını korumak amacıyla denetimlerime devam edecek.

Muhabir: Gazete Detay