Silvan’da veliler için “Aile Akademisi” başladı
Silvan’da veliler için “Aile Akademisi” başladı
İçeriği Görüntüle

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Diyarbakır için yayımladığı saatlik tahminde bugün sıcaklıkların gün içerisinde yaklaşık 12 ila 23 derece arasında seyretmesi bekleniyor. Kentte özellikle sabah ve akşam saatlerinde serin hava daha fazla hissediliyor.
Hava sıcaklığındaki değişim günlük yaşamı da etkiledi. Sabah saatlerinde işe ve okula gitmek için evlerinden çıkan vatandaşların bir bölümünün mont ve ceket tercih ettiği görülürken, bazı vatandaşlar ise gün içerisindeki sıcaklık değişimine göre giyim tercihini belirliyor.
“Yazlıkları kaldırdık, kışlıkları çıkardık”
Kent sakinleri, havaların serinlemesiyle birlikte dolaplarda mevsim değişikliğine gittiklerini belirtiyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde havanın daha serin olduğunu söyleyen vatandaşlar, mont ve kabanların yeniden kullanılmaya başlandığını ifade ediyor.
Hava değişikliğiyle birlikte “Doğalgaz ne zaman açılacak?” sorusu da vatandaşların gündeminde. Gece ve sabah saatlerinde serinliğin artmasıyla birlikte özellikle evlerde ısınma ihtiyacı daha fazla hissedilmeye başladı.
Meteoroloji verilerine göre önümüzdeki günlerde sıcaklıkların yeniden bir miktar yükselmesi beklenirken, sonbaharın Diyarbakır'da sıcaklık dalgalanmalarıyla etkisini göstermeye devam etmesi bekleniyor.

Muhabir: RAMAZAN SEYKAN