Akşam saatlerinde özellikle ana arterler ve aktarma noktalarında yoğunluk yaşanırken, duraklarda adeta insan seli oluştu. Soğuk hava koşullarına rağmen yeterli sayıda sefer yapılmaması tepkilere neden oldu. Vatandaşlar, dondurucu havada dakikalarca hatta saatlerce otobüs beklemek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Whatsapp Image 2026 01 05 At 17.04.21Toplu taşıma seferlerinin erken saatlerde sona ermesine tepki gösteren Diyarbakırlılar, “Zaten hava şartları çok ağır. İnsanlar işten çıkıp evine gitmeye çalışıyor. Bu soğukta duraklarda beklemek büyük bir eziyet” sözleriyle duruma isyan etti.

Diyarbakırlılardan Çağrı: Duraklar Yayılsın Yaya Yolları Yapılsın
Diyarbakırlılardan Çağrı: Duraklar Yayılsın Yaya Yolları Yapılsın
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 01 05 At 17.04.21 (1)Özellikle yaşlılar, öğrenciler ve çocuklu ailelerin olumsuz etkilendiği ulaşım sorununun çözülmesini isteyen vatandaşlar, yetkililerden sefer saatlerinin yeniden düzenlenmesini ve yoğun saatlerde ek seferler konulmasını talep etti.

Whatsapp Image 2026 01 05 At 17.04.22Kentte etkisini sürdüren soğuk hava nedeniyle toplu taşıma hizmetlerinin aksatılmaması gerektiğini belirten vatandaşlar, ulaşım krizinin bir an önce çözüme kavuşturulmasını bekliyor.

Kaynak: RAMAZAN SEYKAN