DOLAR 41,0981 0,51%
EURO 47,7047 0,56%
ALTIN 4.469,96-0,18
BITCOIN 45926692,08%
Diyarbakır
36°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da halkın talepleri Yerinde Çözüm Standı’nda

Diyarbakır’da halkın talepleri Yerinde Çözüm Standı’nda

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Sanat Sokağı’nda kurduğu Yerinde Çözüm Standı’nda yurttaşların belediye hizmetlerine dair talep ve önerilerini dinliyor.

ABONE OL
13 Ağustos 2025 11:07
Diyarbakır’da halkın talepleri Yerinde Çözüm Standı’nda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

13 Ağustos 2025 11:07


Kaynak: BÜLTEN

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, katılımcı belediyecilik için erişim ve iletişim yöntemlerini geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Daire başkanlığı, bu kapsamda Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti’nde bulunan Sanat Sokağı’nda Yerinde Çözüm Standı açtı. Stantta görevli personel, halkın taleplerini dinleyerek önerileri not aldı. Ayrıca yurttaşlara Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin topluma etki ve algısı araştırması kapsamında belediyeden beklentileri soruldu.

Sanat Sokağı’nda bir hafta süreyle açık kalacak olan Yerinde Çözüm Standı’nda yurttaşların talepleri dinlenecek.

Yerinde Çözüm Standı çalışmalarına ilişkin bilgi veren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Berivan Güneş, personelle beraber halkın görüş ve önerilerini dinleyerek taleplerini not aldıklarını belirtti.

 ‘Halkı dinlemek için stant açıyoruz’

Stant çalışmalarında yurttaşlardan gelen öneri ve talepleri hayata geçirmeye çalıştıklarını vurgulayan Güneş, şunları söyledi: “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak yurttaşlarımızın taleplerini, önerilerini, projelerini ya da herhangi bir sorunları varsa onları dinlemek için stant çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önce de kentin birçok noktasında kurduğumuz stant çalışmalarında yurttaşlarımızdan gelen öneri ve talepleri hayata geçirmeye çalıştık. Şimdi de Sanat Sokağı’nda bir hafta kalacak şekilde stant çalışmalarımız devam edecek.”

Stant çalışmalarında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, yurttaşların talep ve önerileri doğrultusunda yaptığı hizmetleri anlattıklarını ve basın bültenini yurttaşlara tanıttıklarını belirten Güneş, “Büyükşehir Belediyesi olarak belirli periyotlarla çıkarttığımız basın bültenini de yurttaşlarımıza dağıtıyoruz. Yurttaşlarımız bu anlamda Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları çok rahat bir şekilde öğrenebiliyor” dedi.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP