Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim desteğini sürdürdüklerini belirten ANDA Diyarbakır İl Temsilcisi Engin Peçenek, çocukların eğitim yolculuklarına katkı sunmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti.

Kayapınar’ın kırsalında kış öncesi yol seferberliği
Kayapınar’ın kırsalında kış öncesi yol seferberliği
İçeriği Görüntüle

“Eğitime destek olmak en büyük önceliklerimizden biri. Çocuklarımızın okul heyecanına ortak olmak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz” diyen Peçenek, yapılan yardımın hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştiğini vurguladı.

Peçenek, “Bu hayra vesile olan tüm iyilik dostlarına teşekkür ediyoruz. Bir çocuğun yüzünde tebessüm oluşturabilmek, geleceğe umutla bakmasını sağlamak en büyük kazancımızdır” dedi.

ANDA Diyarbakır’ın önümüzdeki dönemde de ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik eğitim materyali desteği, kırtasiye yardımı ve sosyal etkinliklerle faaliyetlerini sürdüreceği belirtildi.

Kaynak: BÜLTEN