Kentte farklı bölgelerde duvarlara, sokak aralarına ve işlek caddelere asılan afişlerin yanı sıra, park halindeki araçlara da broşürler bırakıldı. Vatandaşların dikkatini çeken çalışmada Torun, 2028 seçimleri için Cumhurbaşkanlığına aday adayı olduğunu ilan etti.
44 yaşındaki Hasan Atasoy Torun, daha önce de farklı seçimlerde bağımsız olarak aday olmuştu. 2018 genel seçimlerinde İstanbul 1. Bölge’den bağımsız milletvekili adayı olan Torun, 2019 yılında ise yine bağımsız olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışmıştı.
Şimdi ise siyasi hedefini Cumhurbaşkanlığına yönelten Torun, 2028 yılına dönük kampanya çalışmalarını Diyarbakır’dan başlattı. Torun’un afiş ve broşürlerinde dikkat çeken en önemli vurgu ise “değişime hazır olun” ve “umutsuzluk çözüm değildir” söylemi oldu.
Vatandaşların büyük bir kısmı afişleri merakla incelerken, bazıları ise bu çalışmanın erken olduğunu dile getirdi.