DOLAR 41,1102 0,52%
EURO 47,8913 0,59%
ALTIN 4.473,13-0,20
BITCOIN 45771000,35%
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara geçti

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara geçti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mart ayına yönelik toplam 6,2 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

ABONE OL
10 Mart 2025 11:15
Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10 Mart 2025 11:15


Kaynak: HİBYA

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirmeyi sürdürdüklerini kaydetti.

Engelli ve yaşlıların toplumsal hayata tam ve etkin katılımlarının yanı sıra bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda onların yanlarında olduklarını vurgulayan Bakan Göktaş, şunları ifade etti:

“Bu doğrultuda mart ayı için 3,5 milyar lira yaşlı aylığı, 2,7 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 6,2 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık. Ödemelerin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP