Yaklaşık olarak 3 hafta önce Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde bulunan kardelen sitesi altında yanıcı yapı ürünleri satışı yapan bir işletmenin önünde bulunan malzemeler esnaflar tarafından alkollü olduğu söylenen bir şahıs tarafından yakılmıştı. Gece vakti alkollü şahıs tarafından çıkarıldığı söylenen yangın nedeni ile can kaybı yaşanmazken, maddi çaplı hasar meydana gelmişti.
Geçen süre zarfında kullanılamaz hale gelen işletmenin bulunduğu dükkan olarak kullanılan bölümler ile dükkan bölümlerinin bulunduğu bloğun dış cephesinde oluşan büyük çaplı hasarın izleri işçiler tarafından silinmeye çalışılıyor.
Öte yandan site blokları altında bulunan dükkanlarda esnaflık yapan vatandaşlar mülk sahiplerinin yanıcı malzeme üzerine satış yapan işletmelere konut altlarında bulunan dükkanların vermemesinin gerekli olduğunu belirtti.
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025