DOLAR 41,1138 0,54%
EURO 47,8339 0,62%
ALTIN 4.482,06-0,01
BITCOIN 45949150,64%
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trump’ın cezası ertelenmedi, karar açıklandı

Trump’ın cezası ertelenmedi, karar açıklandı

Donald Trump'ın rüşvet davasında cezasının ertelenmesi talebi reddedildi. Yargıç, cezanın cuma günü açıklanacağını duyurdu ancak hapis ya da para cezası öngörmüyor.

ABONE OL
7 Ocak 2025 09:22
Trump’ın cezası ertelenmedi, karar açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

7 Ocak 2025 09:22


Kaynak: HİBYA

Donald Trump’ın sözde rüşvet davasında cezanın ertelenmesi talebi dün reddedildi. Dolayısıyla ceza Cuma günü verilecek, ancak yargıç Trump’a hapis, şartlı tahliye ya da para cezası verme eğiliminde olmadığını söyledi.

New York’lu bir yargıç Çarşamba günü, seçilmiş başkan Donald Trump’ın avukatlarının sözde rüşvet davasında cezasının ertelenmesi talebini reddetti. Trump geçen yıl, iddia edilen cinsel ilişkilerini örtbas etmek için bir porno aktrisine ödenen rüşvetle ilgili 34 muhasebe kaydı ihlali suçlamasının hepsinden hüküm giymişti.

Ceza ertelendi, ancak yargıç geçen hafta kararın Trump’ın tekrar başkan olarak yemin etmesinden bir haftadan biraz fazla bir süre önce gelecek Cuma günü açıklanacağını duyurdu.

Ancak Trump’ı hapse, denetimli serbestliğe veya para cezasına çarptırmayı düşünmediğini söyledi.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP