DOLAR 41,0972 0,51%
EURO 47,6132 0,57%
ALTIN 4.462,42-0,34
BITCOIN 45625100,69%
Diyarbakır
38°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tahkim Kurulu’ndan Diyarbekirspor’a İyi Haber: Cezalar İndirildi

Tahkim Kurulu’ndan Diyarbekirspor’a İyi Haber: Cezalar İndirildi

Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Diyarbakırsporlu futbolcular Serhat Enes Çalışan ve Cem Çelik'e verilen cezalara yapılan itirazı değerlendirdi. İki futbolcunun cezaları 3 maça düşürüldü.

ABONE OL
2 Ocak 2024 17:14
Tahkim Kurulu’ndan Diyarbekirspor’a İyi Haber: Cezalar İndirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2 Ocak 2024 16:50


Kaynak: Ramazan SEYKAN

Olaylı Bursaspor maçının ardından PFDK tarafından Bursaspor ve Diyarbakırsporlu futbolculara verilen cezalara itiraz süreci sonuçlandı. Diyarbakırspor’un Tahkim Kurulu’na yaptığı itiraz sonucunda Serhat Enes Çalışan ve Cem Çelik’in cezaları 5 maçtan 3 maça indirildi.

PFDK’nın verdiği cezaların ardından kulübün savunma ve itirazı dikkate alan Tahkim Kurulu, yapılan inceleme sonucunda indirim kararı aldı. Önceki açıklamada 18 bin TL olarak belirtilen para cezası da 10 bin 800 TL’ye düşürüldü.

Diğer taraftan, Bursaspor’un ise ceza alan futbolcuları için Tahkim Kurulu’na itirazda bulunmaması dikkat çekti. Bursaspor Başkanı Recep Günay, olaylı maçın ardından yaptığı açıklamada kendi futbolcularını sorumlu tutmuş ve birçok futbolcu süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP