Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı ekipler çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Söz konusu çalışmalardan biri Yenişehir ilçesi istasyon bulvarında bulunan ve kentin en büyük yeşil alanlarından olan sümer parkta gerçekleştirildi.
Öte yandan gerçekleştirilen çalışma dün ve bugün yürütülürken, sümer park özelinde yürütülen çalışmaların Eylül ayı sonuna kadar devam edeceği öğrenildi. Ayrıca çalışmalar park içerisinde bulunan çim örtüde meydana gelen bozulmalar nedeni ile yapıldı.
Diğer yandan çimlerin bakımının ardından park genelinde temizlik çalışmasında bulunulurken, çalılık ve ağaçların bakımının yapılması ile yürütülen çalışmalar sonlandırıldı.





