DOLAR 41,0952 0,51%
EURO 47,8081 0,57%
ALTIN 4.481,050,07
BITCOIN 46137242,10%
Diyarbakır
36°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siyonist çete Müslüman coğrafyayı ateşe vermek isteyen bir canavar

Siyonist çete Müslüman coğrafyayı ateşe vermek isteyen bir canavar

Peygamber Sevdalıları Vakfı, işgal rejiminin 91 gündür sürdürdüğü katliama bugün de sessiz kalmayarak Diyarbakır'da basın açıklaması düzenledi.

ABONE OL
5 Ocak 2024 18:51
Siyonist çete Müslüman coğrafyayı ateşe vermek isteyen bir canavar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

5 Ocak 2024 16:08


Kaynak: Bilal DALGIÇ

Neredeyse her hafta farklı bir semt camiinde Cuma namazı sonrası düzenlediği basın açıklamalarıyla tepkisini dile getiren Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın bu haftaki durağı merkez Kayapınar ilçesi Diclekent Camii oldu.

Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın merkez Kayapınar İlçesi Diclekent Camii önünde düzenlediği basın açıklamasını HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Yahya Oğraş okudu.

Gazze’deki şehitlerin, çocukların ve annelerin acısı yetmezmiş gibi bu acılara yeni acıların eklendiğini belirten Oğraş, “HAMAS Genel Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri ve arkadaşları Beyrut’ta suikast sonucu şehid edildi,

“Siyonist işgal rejiminin, 1948’de başlattığı şiddet kesintisiz devam ediyor”

Temeli 1897’de atılan siyonist işgal projesinin yüz yılı aşkın bir süredir Filistin topraklarındaki varlığını son haddine dek genişlettiğini ve derinleştirdiğini dile getiren Oğraş, “Siyonist terör örgütü israilin Filistin topraklarında gayri meşru bir şekilde inşa ettiği işgal rejiminin ilk icraatı 1948 yılında yaşanan El-Nekbe yani ‘büyük felaket’ olayı olmuştur. Bu olayda da binlerce sivil katledilmiş, on binlercesi yaralanmış ve altı yüz bin kadar Filistinli, topraklarından edilerek mülteci durumuna düşmüştür. Siyonist işgal rejiminin, 1948’den bu yana rutin haline getirdiği sivillere ve sivil yaşam alanlarına yönelen sistematik şiddetinin bugün de kesintisiz devam ettiğini görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP