DOLAR 41,0968 0,57%
EURO 47,9867 0,64%
ALTIN 4.506,290,57
BITCOIN 4594465-0,24%
Diyarbakır
35°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siverek’te kuduz önlemleri masaya yatırıldı

Siverek’te kuduz önlemleri masaya yatırıldı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında Siverek Kaymakamlığı'nda kuduz tedbirleri toplantısı yapıldı, mücadele kapsamında yeni önlemler değerlendirildi.

ABONE OL
5 Mart 2025 09:57
Siverek’te kuduz önlemleri masaya yatırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

5 Mart 2025 09:57


Kaynak: HİBYA

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında Siverek Kaymakamlığı’nda kuduz tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Valisi Şıldak başkanlığında düzenlenen kuduz tedbirleri toplantısına tüm kurum amirleri katıldı.

Siverek Kaymakamlığı’nda düzenlenen toplantıda kuduz vakalarının önlenmesine yönelik alınan tedbirler ve mücadelenin güçlendirilmesi için yapılacak yeni çalışmalar değerlendirildi.

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce yapılan sunumda alınan tedbirler ve atılacak adımlar yer aldı.
Vali Şıldak, tüm kamu kurumlarının koordineli bir şekilde hareket etmesini ve tedbirlerin alınmasında hassas davranmalarını istedi.

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sayın Valimiz Hasan Şıldak başkanlığında, şehrimizdeki kurumlarımızın değerli temsilcileri ile bir araya gelerek kuduz vakalarının önlenmesi ve alınan tedbirleri istişare ettiğimiz koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Halkımızın sağlığını korumaya yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Toplantıya İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve diğer ilgili kurum amirleri katıldı.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.