DOLAR 41,0951 0,51%
EURO 47,7916 0,58%
ALTIN 4.479,100,06
BITCOIN 45972100,88%
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sıcaktan bunalan Diyarbakırlı vatandaşlar parklara akın etti

Sıcaktan bunalan Diyarbakırlı vatandaşlar parklara akın etti

Diyarbakır, son günlerde sıcak hava dalgasıyla karşı karşıya. Uzun bir dönemdir yağışların etkisi altında olan şehirde, bugünlerde güneş kendini iyice hissettiriyor. Bu sıcak havadan bunalanlar ise kendilerine serinlemek için parklara akın etti.

ABONE OL
9 Mayıs 2024 14:29
Sıcaktan bunalan Diyarbakırlı vatandaşlar parklara akın etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

9 Mayıs 2024 14:29


Kaynak: Ramazan SEYKAN

Parklar, yeşilliği ve serin havasıyla Diyarbakırlıların sıcak havadan kaçış noktası haline geldi. Özellikle bugün, hava sıcaklığının daha da artmasıyla birlikte parklara gelen vatandaşlar, burada serinlemek ve dinlenmek için bir araya geldi.

Parklarda bulunan gölgelik alanlarda oturanlar kitap okuyor, sohbet ediyor veya sadece doğanın tadını çıkarıyorlar. Çocuklar ise parkta oyun oynayarak enerjilerini atıyorlar. Birçok aile, piknik yaparak mangal keyfi yapıyor ve doğanın tadını çıkarıyor.

Sıcak havanın etkisiyle parklara akın eden Diyarbakırlılar, burada keyifli zaman geçiriyorlar. Parklar, şehirdeki sıcak günlerde insanların bir nebze olsun ferahlama ve stres atma imkanı buldukları önemli mekanlar haline geliyor.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP