DOLAR 41,0978 0,50%
EURO 47,6098 0,57%
ALTIN 4.461,83-0,36
BITCOIN 45668440,99%
Diyarbakır
38°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık kuruluşlarında evsel atık denetimi yapıldı

Sağlık kuruluşlarında evsel atık denetimi yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sağlık kuruluşlarında evsel atık denetimi gerçekleştirdi.

ABONE OL
13 Ağustos 2024 09:18
Sağlık kuruluşlarında evsel atık denetimi yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

13 Ağustos 2024 09:18


Kaynak: BASIN BÜLTENİ

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, “Evsel Atıkların Kontrolü Yönetmeliği” kapsamında halk sağlığını ve yurttaşları evsel atıkların zararlarından korumak amacıyla merkez ve ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, evsel atıkların ayrı toplanması ve yönetmelikte belirlendiği şekilde depolanması konusunda sağlık kuruluşlarında denetim yaptı. Bu kapsamda Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne evsel atık denetimi yapıldı. Gerekli uyarılarda bulunan ekipler, durum tespit tutanağı tuttu, gerekli önlemlerin alınması için personele uyarılarda bulundu.

Yönetmelik kapsamında belediye sınırları içerisindeki tüm hastane ve sağlık ocaklarında denetimler periyodik olarak devam edecek.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP