DOLAR 41,1111 0,52%
EURO 47,8760 0,59%
ALTIN 4.476,00-0,14
BITCOIN 45949060,79%
Diyarbakır
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Olmayan internet hattına rağmen fatura kesildi!

Olmayan internet hattına rağmen fatura kesildi!

Diyarbakır Bağlar ilçesi Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan Selahattin-i Eyyubi Mahallesi sakinleri, 1 ayı aşkın süredir çözülmeyen internet sorunuyla mücadele ediyor. Türk Telekom'un sorunu çözmeme çabalarına rağmen, mahalle sakinleri şaşırtıcı bir durumla karşılaştı. İnternet hattının kopması üzerine 1 aydır internet kullanamayan vatandaşlara, Türk Telekom tarafından fatura gönderildi.

ABONE OL
11 Ocak 2024 14:50
Olmayan internet hattına rağmen fatura kesildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

11 Ocak 2024 14:50


Kaynak: Ramazan SEYKAN

Bağlar ilçesi Selahattin-i Eyyubi Mahallesi’nde bulunan Barış 97 Apartmanı’nın internet hattı, 1 ay önce kopmasına rağmen hala tamir edilmedi. Mahalle sakinleri, bu süre zarfında yaşadıkları mağduriyetin giderilmesini beklerken, Türk Telekom’un kendilerine gönderdiği fatura ile karşılaştı.

Sokak sakinleri, Türk Telekom’un olmayan internet hizmetine rağmen fatura kesmesiyle adeta şaşkına döndü. İnternetsiz geçen bir ayın ardından yaşanan bu durum, mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Vatandaşlar, sorunun bir an önce çözülmesini ve fatura kesimine son verilmesini talep ediyor.

Şu ana kadar yaşanan gelişmeler, mahalle sakinlerinin Türk Telekom’un mücadele ettiği sorun karşısında yaşadıkları mağduriyeti bir kez daha ortaya koyuyor. Türk Telekom’dan henüz resmi bir açıklama gelmezken, mahalle sakinleri çözüm beklemeye devam ediyor.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP