Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Oğlaklı Deprem Konutları girişinde Dörtyol ağzının kesiştiği noktada nedeni bilinmeyen bir kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada araç sürücüleri ile diğer vatandaşlar yara almadan kurtuldu.
Şans eseri kazadan yara almadan kurtulan bazı vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Yaşanılan kaza sonrasında olay mahalline gelen kolluk kuvvetleri inceleme başlatırken, panik yaşayanlar vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.
Öte yandan meydana gelen kazanın dikkatsizlik sonucu oluştuğu görgü tanıklarınca ifade edildi. Oğlaklı bölgesinde bulunan bütün caddelerin geniş yapılı ve dört şeritli olduğunu kaza olması için yollarda kusur olmadığını dile getiren kimi vatandaşlar araç sürücülerine sitem ederek, trafik kurallarına uyulması ve hız sınırının aşılmaması konusunda daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025