DOLAR 41,1137 0,53%
EURO 47,8502 0,59%
ALTIN 4.484,130,04
BITCOIN 4578017-0,24%
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Narin Güran’ın oksijensiz bırakılarak öldürüldüğü belirlendi

Narin Güran’ın oksijensiz bırakılarak öldürüldüğü belirlendi

Diyarbakır'da kaybolan ve cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın, ağız ve boyuna baskı sonucu oksijensiz bırakılarak öldüğü tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ABONE OL
20 Eylül 2024 12:04
Narin Güran’ın oksijensiz bırakılarak öldürüldüğü belirlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

20 Eylül 2024 12:04


Kaynak: İHA

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan, 8 Eylül’de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ‘ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılması’na bağlı olarak öldüğü tespit edildi.
Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan, 8 Eylül’de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Narin’in otopsi işleminde 91 örnek alınıp, bunların bir kısmı İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti. Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu, Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran’a ilişkin adli belgeler ile otopsi raporu değerlendirilerek hazırladığı raporu Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.
Raporda, ‘mevcut verilerle Narin Güran’ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı hususunda tıbben değerlendirme yapılamadığı’, çocuğun ölümünün kaybolduğu tarih olan 21 Ağustos’ta meydana geldiği yer aldı. Sol diz altından bacağın kopmasına neden olan travmanın, ölüm sonrası hayvanlar tarafından oluşturulmuş nitelikte olduğu aktarılan raporda, “Çocuğun ölümünün ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı meydana gelmiş olduğu, oy birliği ile mütalaa edilmiştir” ifadesine yer verildi.
Narin Güran’ın ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki diş izleriyle ilgili inceleme yapan Adli Tıp 2. İhtisas Kurulunun mütalaasının çıkması bekleniyor.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP