DOLAR 41,0952 0,51%
EURO 47,7917 0,58%
ALTIN 4.479,430,06
BITCOIN 46168622,15%
Diyarbakır
36°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lunapark’ta hafta sonu keyfi

Lunapark’ta hafta sonu keyfi

Diyarbakır'da havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar, soluğu Lunapark eğlence merkezinde aldı. Çocuklar eğlencenin keyfini çıkardı, aileler de onlara eşlik edip resim ve video çekerek bu anları ölümsüzleştirdi.

ABONE OL
1 Haziran 2024 22:35
Lunapark’ta hafta sonu keyfi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Haziran 2024 22:35


Kaynak: BASIN BÜLTENİ

Diyarbakır’da havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar , soluğu Lunapark eğlence merkezinde oldu.Çocuklar eğlencenin keyfini çıkardı, aileler  de onlara eşlik edip resim ve video çekerek bu anları ölümsüzleştirdi.

Diyarbakır’da hafta sonu gelince vatandaşlar keyifli zaman geçirmek için aileleriyle birlikte Kayapınar’da yeni stadyum yolu üzerinde bulunan Lunapark’ı tercih ediyor.Birbirinden farklı eğlence alternatiflerinin yer aldığı merkezde doyasıya  eğlenen çocuklar, hafta içinde okulda yaşadıkları yorgunluğu da üzerlerinden atıyor. Kimi çocuklar oyuncakları, kimleri de merkezin içinde yer alan mini su havuzunu tercih etti . Ortaya renkli görüntüler çıktı.

Vatandaşlar :”Çocuklar İçin İyi Bir Seçenek ”

Çocukların mutluluğu ailelerine de yansıdı.

İki çocuğuyla birlikte geldiğini söyleyen Aysel Demir,”Çocuklar hafta içi okula gidiyor. Yıl sonu da geliyor. Haliyle yorgunluk da var. Burası çok güzel. Çocuklar çok seviyor, mutlu oluyor. Fırsat buldukça geliyoruz. Çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

İlk kez Diyarbakır’da Lunapark’a geldiğine dikkat çeken ortaokul öğrencisi Dilan Çetin ,’Ankara’da gitmiştim. Diyarbakır için güzel bir hizmet olmuş. Ben de arkadaşlarımla beraber geldim. Herkese tavsiye ediyorum. Hem seçenek çok, hem güvenli ” şeklinde konuştu.

Lunapark’ta hafta sonu keyfi

Lunapark’ta hafta sonu keyfi

Lunapark’ta hafta sonu keyfi

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP