Kulp Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Anneler Günü’ne özel olarak Kulp İlçesi’nde yaşayan annelere yönelik Eğil gezisi organize edildi. Etkinliğe, Kulp Belediye Eş Başkanı Fatma Ay, Kadın Meclis Üyeleri, Kulp Belediyesi kadın çalışanları ve çok sayıda anne katıldı.
Gezi boyunca annelerle yakından ilgilenerek sohbet eden Kulp Belediye Eş Başkanı Fatma Ay, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Anneler Günü’ne özel olarak günübirlik Eğil gezisini düzenledik. Annelerimizin Eğil İlçesi’nde bulunan tarihi ve turistik yerleri gezip görmelerini, güzel bir vakit geçirmelerini amaçladık. Birçoğunun ilk defa ziyaret ettiği Eğil’de hep beraber güzel bir gün geçirdik. Bu vesileyle tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, hepsine iyi bir yaşam diliyorum.”
Eğil’de bulunan tarihi, turistik ve kültürel eserler, rehber eşliğinde annelere tanıtıldı. Program kapsamında Kulp Belediyesi tarafından hazırlanan öğle yemeğinin ardından katılımcılar tekne turuna katıldı.
Düzenlenen geziden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden anneler, Kulp Belediyesi’ne teşekkür etti.
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025