Vali Zorluoğlu’ndan Jandarma Teşkilatı’nın 187. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
Vali Zorluoğlu’ndan Jandarma Teşkilatı’nın 187. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
İçeriği Görüntüle

Diyarbakır'ın tarihi ve turistik noktası olan sur içi bölgesine açılan pencere Gazi Caddesi bundan böyle cumartesi günlerinin dışında da haftanın bütün günleri ve günün her saatinde araç giriş ve çıkışına kapalı olacak. Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Serra Bucak ile Sur ilçe belediye eşbaşkanlarının yaptığı esnaf ziyaretinde dillendirilen konunun önümüzdeki günlerde somut hale gelmesi için gerekli adımlar atılacak.

Gazi Caddesi Tr (1)Gazi Caddesi'nin araç trafiğine kapatılmasının çok kısa süre içerisinde gerçekleştirileceği öğrenilirken, karar yaya güvenliğinin sağlanması ve araç yoğunluğunun yaşanmaması için alındığı öğrenildi.
Gazi Caddesi Giriş ve Çıkışlarına Mantar Bariyer Yerleştirilecek
Araçların Gazi Caddesine girmesinin önüne geçmek için zabıta ekipleri fünün her vaktinde görev yapacak. Ayrıca alınan tedbirler kapsamında giriş ve çıkışlara mantar bariyerler yerleştirilecek, elektronik denetleme sistemi etkin şekilde kullanılacak. Herhangi bir şekilde Gazi Caddesine araç ile giren sürücülere ise gerekli yaptırımlar taviz verilmeden uygulanacak.

Kaynak: NAİM DEMİR