Kayapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı öncesi imalat işi yapan işyerlerinde denetimler yaptı. Denetimlerin ay boyunca aralıksız devam edeceği belirtildi.
Ramazan ayı öncesi Kayapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yurttaşların güvenli ve sağlıklı ürünlere ulaşabilmesi için denetimlerini artırdı. Zabıta ekipleri Ramazan ayı öncesi fırın, kasap, lokanta tatlıcılar ve benzeri işletmelerde fiyat, temizlik, gramaj, gıdalarda son kullanma tarihi ve işletme yeterliliği gibi eksiklikler kontrol edildi.
Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yapılan sıkı denetimler neticesinde iş yerlerinde kayda değer eksikliklere rastlanmadığı, kurallara uymayan bazı iş yerleri hakkında cezai işlem yapıldığı belirtildi. Açıklamada denetimlerin Ramazan ayı boyunca aralıksız devam edeceği belirtildi.
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025