DOLAR 41,1102 0,53%
EURO 47,8667 0,59%
ALTIN 4.485,610,07
BITCOIN 4565506-0,54%
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayapınar Belediyesi meclisinden iki önemli karar

Kayapınar Belediyesi meclisinden iki önemli karar

Kayapınar Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında engelli vatandaşların sorunlarının çözümü için şehrin birçok noktasına akülü araç şarj istasyonlarının kurulması kararı alındı.

ABONE OL
14 Nisan 2025 13:33
Kayapınar Belediyesi meclisinden iki önemli karar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Nisan 2025 13:33


Kaynak: KAYAPINAR BELEDİYESİ

Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar’ın başmaklığında yapılan Nisan ayı meclis toplantısında engelliler için yaşamsal karar alındı. Vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi için kurulan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Müdürlüğü’nün engelli vatandaşların sorunlarının çözümü için akülü araç şarj istasyonlarının kurulması için meclise sunduğu önerge oy birliğiyle kabul edildi. Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, belediye olarak dezavantajlı kesimlere hizmettin kendileri için öncelik olduğunu belirtiler. Alınan kararla şehrin belirli alanlarına muhatapların görüş ve önerileri alınarak önümüzdeki günlerde akülü araç şarj istasyonları kurulacak.
Kardeş belediyeler kararı

Nisan ayı meclis toplantısında ayrıca Diyarbakır’ın Hani Belediyesi ve Şırnak’ın İdil İlçesi Sırtköy Belde Belediyesi ile Kardeş Şehir olunması önergesi oy birliğiyle kabul edildi.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP