DOLAR 41,0956 0,51%
EURO 47,8168 0,58%
ALTIN 4.481,670,08
BITCOIN 45948901,92%
Diyarbakır
36°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

21 Nisan 2024 11:48


Kaynak: AA

Van’ın Çatak ilçesinde 100 metre yükseklikteki kayaların arasından akan Kanisipi Şelalesi, ilkbaharda farklı güzellikleriyle ziyaretçilerini ağırlıyor.
Yaz ve kış döneminde kuruyan, ilçeye 5 kilometre mesafedeki şelale, ilkbaharda karların erimesi ve yağışların etkisiyle daha coşkulu akmaya başlıyor.
Bugünlerde debisi yükselen şelaleye gelenler, kayalıkların arasından akan suyun akışını cep telefonlarıyla görüntülüyor.
Ailesiyle şelaleyi görmeye gelen Mesut Kazcı, Kanisipi Şelalesi’nin yılın bu dönemlerinde eşsiz manzarasıyla insanları cezbettiğini söyledi.
Şaleyi ilk kez görme fırsatı bulduklarını anlatan Kazcı, “Dağın eteğindeki bu muhteşem manzarayı görmek istedik. Sadece ilkbaharda akıyor. Bir süre sonra tekrar kuruyor. Bu anı kaçırmamak için geldik. Çok beğendik, inşallah yine geleceğiz.” dedi.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP