Türk İş’e bağlı işçiler Diyarbakır Ak Parti İl binası önünde toplandı. Türk-İş Bölge Başkanı Bahri Zülküf Karakoç ile çok sayıda sendika üyesi katıldığı eylemde Türk-İş ve DİSK, kamu işçilerinin maaşlarında gerçek bir iyileştirme talep ederken, görüşmelerde kamu işçisinin insanca yaşam taleplerinin karşılık bulmasını bekliyor.
Ak Parti il binası önünde yapılan açıklamada emekçilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekilirken, iktidarın işçilerin taleplerini görmezden geldiği vurgulandı. Karakoç, “Emekçinin ekmek mücadelesi sürüyor. Bugün üretimden gelen gücümüzü sınamak isteyen iktidarı bir kez daha uyarıyoruz,” ifadelerini kullandı.
Açıklamada ayrıca iktidarın uyguladığı ekonomik politikaların dar ve sabit gelirli kesimleri daha da zora soktuğu belirtilerek, işçilerin hak arayışının kararlılıkla devam edeceği mesajı verildi.
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025