DOLAR 41,0955 0,51%
EURO 47,6113 0,57%
ALTIN 4.462,53-0,34
BITCOIN %
Diyarbakır
35°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hurdacılık yaparken biriktirdiği eski eşyaları evinde sergiliyor

Hurdacılık yaparken biriktirdiği eski eşyaları evinde sergiliyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde hurdacılık yapan Mehmet Polat, topladığı yaklaşık 5 bin civarındaki eski eşyaları evinin odasında sergiliyor.

ABONE OL
25 Ekim 2024 14:08
Hurdacılık yaparken biriktirdiği eski eşyaları evinde sergiliyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

25 Ekim 2024 14:08


Kaynak: AA

Atatürk Mahallesinde oturan 75 yaşındaki hurdacılık yapan Mehmet Polat, 25 yıl önce hobi olarak eski eşyaları biriktirmeye başladı. Zaman içiresinde sayıları 5 bini bulan koleksiyonu evinin 2 odasında sergilemeye başlayan Polat, bu koleksiyonunu görmek isteyen herkese açıyor.

Biriktirdiği eşyaların kendisi için çok önemli olduğunu belirten Polat, “Burası benim ömrümü her gün 7 dakika uzatıyor. Bu işi çok seviyorum. İçime adeta nakış gibi işlemiş. Buraya girmezsem rahat edemiyorum. “ dedi.

Eşinin kendisine destek olduğunu aktaran Polat, “Bulduğum bu tür eşyaları atmaya kıyamadım. Bazı talebeler buraya geldiğinde sergilediğimiz ürünlere hayranlıkla bakıyor. Yaşlılar geldiğinde ise geçmişi hatırlayıp gözleri buğulanıyor.” ifadelerini kullandı.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP