Geçtiğimiz hafta Diyarbakır kent genelinde hava sıcaklıklarında10 santigrat derece ve üzerinde düşüş gerçekleşmişti. Gerçekleşen sıcaklık düşüşleri ile birlikte bir haftayı aşan süredir mevsim normallerinin dışında hava koşulları yaşanıyor. Ancak bu durum yarın itibari ile tersine dönecek.
Çünkü meteorolojik verilere göre yarından itibaren hava sıcaklıklarında kademeli bir yükseliş olacağı değerlendiriliyor. Yapılan değerlendirmelere göre yarın hava sıcaklıklarının 6 santigrat derece birden yükseleceği ve Pazar gününe kadar hava sıcaklıklarında 14 derecelik bir artış gerçekleşmesi bekleniyor.
Öte yandan meteorolojik verilere göre yağışlı günlerin etkisini kaybedeceği ve kent genelinde gündüz vaktinin parçalı bulutlu geçmesi tahmin ediliyor.
DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025EKONOMİ
28 Ağustos 2025