DOLAR 41,0950 0,51%
EURO 47,7997 0,57%
ALTIN 4.479,610,06
BITCOIN 45877140,75%
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esnaflardan kampanya müjdesi

Esnaflardan kampanya müjdesi

Mobilya fiyatlarındaki artış karşısında durağanlaşan sektörün canlanması için çözüm yolları vatandaşlara olumlu yansıyacağı görülüyor.

ABONE OL
2 Aralık 2024 12:56
Esnaflardan kampanya müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2 Aralık 2024 12:56


Kaynak: BİLAL DALGIÇ

Enflasyon oranlarındaki artış nedeni ile vatandaşların alım gücünün zor duruma düşmesi birçok sektörde olduğu gibi mobilya sektöründe de olumsuz durumların oluşmasına neden oluyor. Söz konusu olumsuz durum mobilya alımında sektörün durağanlaşmasına ve ticari hareketliliğin düşmesine neden olduğu bilinen bir gerçektir.

Bu tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Diyarbakır’da da alım yönünden vatandaşları, satım yönünden ise mobilya esnaflarını olumsuz etkiliyor. Diyarbakırlı esnaflar ise mobilya sektöründe yaşanılan durağanlaşmayı gidermek ve Diyarbakırlı vatandaşların temel gereksinimlerinden olan mobilya ürünü almasının önünde engel olan fiyat artışlarındaki olumsuzluğun etkilerini azaltmak için faydalı kampanyalar düzenlemeye başladı.

Diyarbakır kent genelinde faaliyette olan birçok mobilya esnafı, Diyarbakırlı vatandaşların kullandığı eski ürünleri alıp, yenisi ile değiştirmek gibi kampanyalar düzenliyor. Düzenlenen kampanyaların mobilya mağazalarındaki durağanlaşmayı azaltmayı hedeflediği esnaflar tarafından dile getiriliyor.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP