DOLAR 41,1099 0,52%
EURO 47,8581 0,58%
ALTIN 4.469,19-0,29
BITCOIN %
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erzurum-Artvin yolunda heyelan: Dev kayalar düştü

Erzurum-Artvin yolunda heyelan: Dev kayalar düştü

Erzurum-Artvin karayolunda dev kayaların düşmesiyle heyelan meydana geldi, yol kısa süreli ulaşıma kapandı, can kaybı yaşanmadı.

ABONE OL
9 Aralık 2024 09:37
Erzurum-Artvin yolunda heyelan: Dev kayalar düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

9 Aralık 2024 09:37


Kaynak: İHA

Erzurum-Artvin karayolunda heyelan sonucu yol kısa süreli ulaşıma kapandı.
Dün gece yarısı Erzurum-Artvin Karayolu’nun Erzurum’un Uzundere ilçesi Ulubağ Mahallesi mevkiinde ufak çaplı bir heyelan meydana geldi. Heyelan sırasında devasa bir kaya kütlesi karayoluna düştü ve yolun ulaşıma kapanmasına neden oldu.
Olay yerine intikal eden kolluk kuvvetleri, güvenlik önlemleri alarak yolu kısa süreliğine trafiğe kapattı. Bu süre zarfında, sürücüler Atatürk Mahallesi üzerinden alternatif bir güzergaha yönlendirildi.
Belediye ekiplerinin olay yerine getirdiği iş makineleriyle kaya parçası hızla kaldırıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Heyelanda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı bildirildi.
Yetkililer, bölgede yaşanabilecek muhtemel toprak kaymalarına karşı sürücüleri dikkatli olmaya çağırdı.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP