Erzincan-Sivas ile Erzincan- Gümüşhane kara yolları yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ekiplerce ulaşıma kapatıldı.
Erzincan-Sivas ile Erzincan- Gümüşhane kara yollarında öğlen saatlerinde başlayan kar yağışı rüzgarın etkisiyle tipiye dönüştü.
Tipi nedeniyle Erzincan-Sivas ile Erzincan- Gümüşhane kara yolları araç geçişlerine kapatıldı.
Güzergahtaki kontrol noktalarında bekleyen polis ekipleri, bölgeden araçların geçişine izin vermiyor.
Karayolları ekipleri yolları ulaşıma açmak için Sakaltutan, Kızıldağ ve Ahmetli geçitlerinde kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.
Erzincan-Sivas yolunda bekletilen sürücülerden İzmir’e giden Yasin Yurdakul, “Erzincan’dan geliyoruz. Sivas, Ankara üzeri İzmir’e gideceğiz. Trafik polisleri sağ olsun bize yardımcı oluyorlar. İlerde yol kapanmış o yüzden bekliyoruz.” dedi.
Sürücülerden İlhan Kürekçi de Çorum’a seyahat ettiklerini ancak kar ile tipi nedeniyle yolun kapandığını ve ulaşımın devam etmesi için ekiplerin çalışmalarının bitmesini beklediklerini söyledi.Erzincan-Sivas ile Erzincan- Gümüşhane kara yolları kar nedeniyle ulaşıma kapatıldı
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025