Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Anıt Park’taki süs havuzu ve fıskiyeler, sıcak havadan bunalan çocukların serinleme noktası haline geldi. Parkta suyla oynayan çocuklar hem eğleniyor hem de biraz olsun ferahlamaya çalışıyor.
Ailelerin gözetiminde gerçekleşen bu serinleme yöntemi, kentteki yeterli sayıda yüzme alanı bulunmaması nedeniyle çocuklar için alternatif bir çözüm olmuş durumda. Ancak uzmanlar, hijyen koşulları göz önüne alınarak bu tür alanlarda dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor.
Meteoroloji yetkilileri ise önümüzdeki günlerde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğini bildirerek, özellikle öğle saatlerinde dışarı çıkılmaması konusunda uyarılarda bulundu.
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025