Motorlu yunuslar öğrenciler için görev aldı. 20 öğrenci motorla okula yetiştirildi. Ana kavşaklarda ve üniversite tarafı ağırlıklı olmak üzere 35 trafik polisi, görev aldı. Kentte korna çalmak da sınav saati boyunca yasaklandı.
Diyarbakır’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ilk oturumunda birbirlerine 2 kilometre mesafede olan ve önceki sınavlarda isimleri sürekli karıştırılan 2 okulun önünde görevlendirilen motosikletli Yunus timleri, okulları karıştıran öğrencileri sınava yetiştirdi.
Diyarbakır’da 122 okulda öğrenciler YKS’ye girdi. YKS için, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesindeki motosikletli Yunus timleri, okul önlerinde görev aldı. Önceki sınavlarda isimleri sürekli karıştırılan ve birçok öğrencinin bu nedenle geç kaldığı, Yenişehir ilçesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerindeki Yeni Diyarbakır Lisesi ile 2 kilometre mesafede Şehitlik semtindeki Diyarbakır Lisesi önünde 6 ekip görevlendirildi. Okulların önüne gelip sınav yerini karıştırdıkları belirlenen adaylar motosiklete bindirilerek, sınava girecekleri okula götürdü. 20 öğrenci son dakika da olsa yetişti.
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025