DOLAR 41,0958 0,51%
EURO 47,7883 0,58%
ALTIN 4.478,790,07
BITCOIN 45918780,87%
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da ramazan ayının vazgeçilmezi çiğköfte!

Diyarbakır’da ramazan ayının vazgeçilmezi çiğköfte!

Diyarbakır'da Ramazan ayının başlamasıyla hemen hemen her sokak başında seyyar çiğköfteci bulmak mümkün.

ABONE OL
18 Mart 2024 01:06
Diyarbakır’da ramazan ayının vazgeçilmezi çiğköfte!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

18 Mart 2024 01:06


Kaynak: Bilal DALGIÇ

Ramazan ayı ile birlikte sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alan çiğköftenin yoğun ilgi görmesi satışlarını ikiye katlandı.
Diyarbakır’da Ramazan ayının başlamasıyla birlikte sofraların vazgeçilmezleri arasında bulunan çiğköfteye olan rağbetin arttığını belirten ustalar, çiğköfte satışlarından memnun olduklarını söyledi.
Etli etsiz olmak üzere iki çeşidi bulunan çiğköfte yılın 12 ayı tüketilirken Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşın talebi daha da arttı.
Ramazan aylarında çiğköftenin diğer günlere göre daha fazla satıldığını söyleyen çiğköfte satıcıları, çiğköftenin iftar sofralarına farklı bir lezzet kattığını, vatandaşların doyumluk değil de tadımlık aldığını ifade ettiler.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP