Diyarbakır'da bakımdan çıkan otomobil, test sürüşünün yapıldığı esnada alevlere teslim oldu. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Merkez Kayapınar ilçesinde saat 15.30 sıralarında sürücüsü öğrenilemeyen 46 EH 437 plakalı otomobil, bakım için 3. Sanayi Sitesi'ne bırakıldı. Aracın bakımı yapıldıktan sonra sanayi ustası test sürüşü için caddeye çıktı. Bu esnada otomobilin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevlere teslim olan otomobil, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Araç, çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Nevzat Bahtiyar’ın Oğlu ve  Yeğeni Silahlı Kavgada Yaralandı
Nevzat Bahtiyar’ın Oğlu ve Yeğeni Silahlı Kavgada Yaralandı
İçeriği Görüntüle
DİYARBAKIR'A BAKIMDAN YENİ ÇIKAN OTOMOBİL TEST SÜRÜŞÜNDE ALEVLERE TESLİM OLDU DİYARBAKIR'A BAKIMDAN YENİ ÇIKAN OTOMOBİL TEST SÜRÜŞÜNDE ALEVLERE TESLİM OLDU DİYARBAKIR'A BAKIMDAN YENİ ÇIKAN OTOMOBİL TEST SÜRÜŞÜNDE ALEVLERE TESLİM OLDU

Kaynak: İHA