DOLAR 41,1073 0,51%
EURO 47,8674 0,57%
ALTIN 4.489,920,49
BITCOIN 46325521,81%
Diyarbakır
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da judo sporcularına özel tebrik

Diyarbakır’da judo sporcularına özel tebrik

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, başarılarıyla ön plana çıkan ve milli takıma seçilen judo sporcularını ödüllendirerek desteklerini sürdürüyor.

ABONE OL
12 Ocak 2024 13:06
Diyarbakır’da judo sporcularına özel tebrik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

12 Ocak 2024 13:06


Kaynak: Bilal DALGIÇ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Ücretsiz Spor Kurslarında eğitim gören ve önemli dereceler elde eden milli sporcuları ağırladı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde Ücretsiz Spor Kurslarında eğitim gören ve önemli dereceler elde eden 20 Judo sporcusu Genel Sekreter Çiftçi’yi ziyaret etti.

6’sı Milli Sporcu olmak üzere 12’si Sporcu Eğitim Merkezi’ne (SEM) seçilerek eğitim hayatları boyunca aylık maddi destek sağlanacak olan ile Balkan ve Türkiye dereceleri yapan 8 Judo sporcusunu başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Çiftçi, “Daha nice başarılara gençler. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Başarılarınız daim olsun.” dedi.

Çiftçi, sporculara Judo kıyafeti ve eşofman takımı hediye etti.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP