Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır’a yapacağı ziyaret ve istasyon meydanında yapacağı miting nedeniyle bugün program bitimine kadar bazı güzergahların araç trafiğine kapalı olacağı belirtildi.
Sürücülerin mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahlar paylaşılarak trafiğe kapatılan güzergahlarda parklanmaya müsaade edilmeyeceği, parklanan araçların çekici ile otoparka çekileceği ifade edildi.
Açıklamada, yarın Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Akkoyunlu, İstasyon ve Cemiloğlu Caddeleri ile İstasyon Köprüsü araç trafiğine kapatılacağı; alternatif olarak Göçmenler, Kılavuz, Fatih, Yaşar Kemal ve Gürsel Caddelerini kullanılması ve araçların uygun park alanlarına park edilmesi gerektiği belirtildi.
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025