Diyarbakır’da yolların üzerindeki beton yığınları, sürücüleri ve çevre sakinlerini isyan ettiriyor. Beton mikserlerinin taşımaları sırasında gerekli önlemlerin alınmaması nedeniyle yollar, katılaşan beton kalıntılarıyla doluyor. Bu durum, özellikle Üçkuyular Mahallesi ve bina inşaatlarının yoğunlaştığı bölgelerde sıklıkla karşılaşılan bir sorun haline geldi.
Araç sürücüleri, yollarda oluşan beton tümseklerin trafik güvenliğini tehlikeye soktuğunu ve araçlarına zarar verdiğini belirtiyor. Her gün birçok cadde ve sokakta bu manzaraların görülmesi, halkın yetkililere olan güvenini zedeliyor. Vatandaşlar, “Diyarbakır’da yollar sahipsiz mi?” diyerek tepkilerini dile getiriyor.
Son olarak, Üçkuyu 2. Cadde’de bulunan Osman Ocak Nakiboğlu Ortaokulu ve Kardelen Anaokulu yakınlarında bir inşaat sahasından yola dökülen beton kalıntıları, birkaç saat içinde katılaşarak kütlelere dönüştü. Yolu kullanan sürücüler, bu durumdan rahatsız olduklarını belirterek yetkililerden acil müdahale talep ettiler.
Çevre sakinleri, bu tür ihmal ve sorumsuzlukların cezasız kalmaması gerektiğini, yolların daha iyi denetlenmesi gerektiğini savunuyor. Yetkililerin bu soruna kalıcı bir çözüm bulması bekleniyor.
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025