DOLAR 41,1087 0,52%
EURO 47,8814 0,58%
ALTIN 4.470,32-0,27
BITCOIN 45784310,14%
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır Otogarında Durgunluk Yaşanıyor

Diyarbakır Otogarında Durgunluk Yaşanıyor

Kurban Bayramına sayılı günler kalmasına rağmen Diyarbakır otogarında durgunluk yaşanıyor.

ABONE OL
1 Haziran 2025 11:49
Diyarbakır Otogarında Durgunluk Yaşanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Haziran 2025 11:49


Kaynak: TAHA YAYAN

Kurban Bayramına 1 hafta kalmasına rağmen Diyarbakır şehirlerarası otobüs terminalinde istenilen bilet satış hareketliliği başlamadı. Otobüs terminallerinde yaşanılan durgunluğun temel nedeni ise bayram tatilinin uzatılmaması ve bayram sonrasına bırakılan sınavlar oluyor.

Öte yandan kimi Diyarbakırlı vatandaşların bilet fiyatlarını yüksek bulması da yaşanılan durgunluğun temel etkenleri arasında yer alıyor. Bilet fiyatlarını yüksek bulan vatandaşlar çoğu kez bilet gişelerinden geri dönmek zorunda kalıyor.

Uzun yıllar Diyarbakır otobüs terminalinde özel bir firmanın peron sorumlusu olarak görev yapan kimi personelin aktardığına göre ilk defa bir kurban bayramında düşük bilet satışı gerçekleşmiş durumda.

Ayrıca en yakın mesafe bilet ücretinin 300 liradan, en uzak mesafenin bilet fiyatının ise 2 bin 500 liradan başlaması ortalama gelir ile yaşamını sürdüren ailelerin bayram tatiline çıkması önünde en büyük engel olduğu çalışanlar tarafından dile getiriliyor.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP