Diyarbakır’ın Fırat Bulvarı üzerinde bulunan Selahattin Eyyubi Bulvarı kavşağındaki bakımsızlık, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Kavşakta bozulan yolların yama asfalt ve taşlarla onarılması, trafik güvenliğini tehlikeye atıyor. Vatandaşlar ve sürücüler, bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.
Fırat Bulvarı’ndaki Selahattin Eyyubi Bulvarı kavşağı, uzun süredir bakım yapılmadığı için sürücüler için ciddi bir sorun haline gelmiş durumda. Bozuk yollar ve geçici yama çalışmaları, sürücülerin trafikte zorlanmasına ve kazaların artmasına sebep oluyor.
Bölgedeki sürücüler, kavşağın mevcut haliyle trafik güvenliğini tehdit ettiğini belirterek, yetkililerden kalıcı bir çözüm bekliyor. “Her gün bu kavşağı kullanıyoruz ve bozuk yollar nedeniyle araçlarımız zarar görüyor. Yetkililerin bu duruma bir an önce müdahale etmesi gerekiyor” diyen sürücüler, belediyeden acil müdahale talep ediyor.
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025