DOLAR 41,0958 0,51%
EURO 47,7883 0,58%
ALTIN 4.478,680,02
BITCOIN 46042712,23%
Diyarbakır
36°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Depremde kayıp polisin cenazesi bulundu

Depremde kayıp polisin cenazesi bulundu

Kahramanmaraş'ta depremde kaybolan polis memuru Mustafa İlhan'ın cesedi, yanlışlıkla bir çocuk sanılarak Kayseri'de defnedilmiş; DNA testiyle doğrulandı.

ABONE OL
5 Nisan 2024 12:14
Depremde kayıp polisin cenazesi bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

5 Nisan 2024 12:14


Kaynak: İHA

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlere Ebrar Sitesi Z Blok’ta yakalanan polis memuru Mustafa İlhan’ın cesedinin çocuk sanılarak başka bir aileye verildiği ve Kayseri’de defnedildiği DNA sonucu ortaya çıktı.
Kahramanmaraş merkezli ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen ve 11 ili etkileyen depremlerde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Polis memuru Mustafa İlhan da ailesiyle beraber depreme Ebrar Sitesi Z Blok 4’üncü katta yakalandı. Eşi ve çocuğu vefat eden polisten 14 aydır haber alınamıyordu.

DEPREME EBRAR SİTESİNDE YAKALANAN POLİS MEMURUNUN CESEDİ KAYSERİ’DE ÇOCUK SANILARAK TOPRAĞA VERİLMİŞ

Aylardır polis memuru Mustafa İlhan’ı arayan acılı ailesinden alınan DNA örneği ile yapılan karşılaştırma neticesinde bir eşleşme tespit edildi. DNA testinin ardından Kayseri’ye defnedilen 14-15 yaşlarındaki bir çocuk cesedinin kayıp olan polis memuru Mustafa İlhan’a ait olduğu belirlendi.
14 ay boyunca bulunamayan polis memuru Mustafa İlhan’ın cenazesi 5 Nisan Cuma günü öğle namazına müteakip Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Kurugeçit Şehitlik Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP