DOLAR 41,0948 0,53%
EURO 47,7912 0,58%
ALTIN 4.479,750,05
BITCOIN 45983670,77%
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bayramda On Gözlü Köprü’ye ziyaretçi akını

Bayramda On Gözlü Köprü’ye ziyaretçi akını

Diyarbakır’da Ramazan Bayramı boyunca en çok ilgi gören tarihi mekanlardan biri, Dicle Nehri’nin üzerinde yükselen Tarihi On Gözlü Köprü oldu. Bayram tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, şehrin simge yapılarından biri olan köprüye akın etti.

ABONE OL
1 Nisan 2025 09:21
Bayramda On Gözlü Köprü’ye ziyaretçi akını
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Nisan 2025 09:21


Kaynak: TAHA YAYAN

Gündüz saatlerinde nehrin ve doğanın eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini büyüleyen On Gözlü Köprü, gece ise tarihi dokusunu ön plana çıkaran atmosferiyle misafirlerine keyifli anlar yaşattı. Aileleriyle birlikte köprüye gelenler bol bol fotoğraf çektirirken, bazı ziyaretçiler Dicle Nehri kıyısında çay içerek bayramın tadını çıkardı.

Ziyaretçilerden Serap Yılmaz, “Diyarbakır’a her geldiğimde mutlaka On Gözlü Köprü’ye uğrarım ama bayramda burası ayrı bir güzel oluyor. Hem tarihi dokusuyla hem de manzarasıyla gerçekten büyüleyici bir yer” dedi.

Tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen Diyarbakır, bayram tatili boyunca misafirlerini ağırlamaya devam ederken, On Gözlü Köprü de ziyaretçilerin gözde noktalarından biri olmaya devam etti.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP