DOLAR 41,0884 0,55%
EURO 47,9933 0,62%
ALTIN 4.509,900,62
BITCOIN 46065620,09%
Diyarbakır
35°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’dan Diyarbakır’a yoğun ziyaret programı

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’dan Diyarbakır’a yoğun ziyaret programı

Ahmet Aydın’ın bir sonraki durağı, eski Kayapınar İlçe Başkanı Uğur Delidere’nin annesinin vefatı dolayısıyla gerçekleştirdiği taziye ziyareti oldu. Bu ziyarette, Aydın’a AK Parti İl Başkanı Raşit Ocak, önceki dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ve önceki dönem AK Parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak da eşlik etti. Ziyaret esnasında, taziyede bulunanlara başsağlığı dileyen Aydın, bölgedeki toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı.

ABONE OL
8 Ekim 2024 19:31
Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’dan Diyarbakır’a yoğun ziyaret programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

8 Ekim 2024 19:31


Kaynak: BÜLTEN

AK Parti İl Başkanlığı Ziyareti

Ziyaretlerinin bir diğer önemli noktası ise AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı oldu. Aydın, İl Başkanı Raşit Ocak ve partililer tarafından karşılandı. Burada gerçekleştirilen toplantıda, yerel siyasetin gündemi ele alındı. Ahmet Aydın, AK Parti’de yerel siyasetin gündemi ele alındı geçmişteki teşkilatla ilgili bilgi ve deneyimlerden bahseden Ahmet Aydın Teşkilat tarafından coşkuyla karşılandı.

Ziyaretler Diyarbakır’da Olumlu Karşılandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ın Diyarbakır ziyareti, şehrin farklı kesimlerinde büyük bir memnuniyetle karşılandı. Aydın’ın hem kamu kurumlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler hem de taziye evlerinde halkla bir araya gelmesi, toplumsal dayanışma ve devlet-vatandaş ilişkilerine dair olumlu mesajlar verdi. Ziyaretlerin, Diyarbakır’ın sosyal ve ekonomik yapısına katkı sunması ve yerel projelerin gelişimine ivme kazandırması bekleniyor.

 

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP